Welkom bij WeBuyGold. Al meer dan 20 jaar het adres voor de verkoop van goud en zilver.

Brabants vertrouwd goud of zilver verkopen doe je bij een van de 6 vestigingen van WeBuyGold. Onze vestigingen zijn verspreid door heel Nederland. Iedere locatie heeft een vast team van taxateurs die de ontwikkelingen in de goud- en zilversector op de voet volgen. En dat is fijn voor jou. Zo weet je zeker dat je een eerlijke prijs voor jouw item krijgt. 

Daarom kies je voor WeBuyGold.

Bij WeBuyGold doen we wat werkt voor jou. Iedere situatie, ieder product, iedere persoon is weer anders. Wij zijn pas tevreden wanneer jij met een goed gevoel onze zaak verlaat. Dat is Brabants vertrouwd goud en zilver verkopen.

Wij werken met een vast team van taxateurs die altijd voor jou klaar zitten. Je kan onze experts eenvoudig bereiken door ze te bezoeken op onze locaties. Uiteraard is het ook mogelijk om eerst telefonisch contact te hebben met onze experts op het telefoonnummer +31 6 15 35 81 80. Tijdens een gesprek met onze experts krijg je niet alleen vrijblijvend advies, maar is er ook de ruimte om vragen te stellen. 

Wij kopen…

Goud

Zilver

Munten

Goudbaar
Zilverbaar

Sieraden

En nog veel meer…

De vestigingen van WeBuyGold.

WeBuyGold beschikt over 6 vestigingen door heel Nederland. Bekijk welke vestiging bij jou in de buurt ligt, en kom gerust eens langs voor een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze taxateurs.

Waarom kiezen voor WeBuyGold?

Bij iedere verkoop krijg jij een eerlijk en transparant gesprek over de prijs van jouw item.
Zijn we akkoord over de prijs? Dan krijg jij deze gelijk uitbetaald. Cash of via de bank.

Brabants vertrouwd waardevolle items verkopen. Dat is wat wij nu doen, en altijd zullen blijven doen.